Dreptul transportului

Avocat specializat în Dreptul transportului în Timișoara

Cabinetul de Avocatură MICULA® aduce la dispoziție o expertiză consolidată și integrată în domeniul Dreptului Transportului, o ramură a dreptului care combină aspecte din dreptul comercial, al muncii, de mediu și de securitate.

Serviciile noastre în domeniul dreptului transportului sunt variate și cuprinzătoare, incluzând consultanță juridică pentru entitățile care operează în transporturi terestre, maritime, aeriene și feroviare. Fie că este vorba de negocieri contractuale, litigii, probleme de reglementare sau chestiuni de conformitate, echipa noastră este gata să intervină cu soluții eficiente și personalizate.

Cu o abordare strategică și orientată spre rezultate, suntem dedicați excelenței în servirea clienților și ne străduim să oferim soluții juridice inovatoare, practice și eficiente, care să răspundă celor mai exigente cerințe.

Într-un caz emblematic din domeniul transportului rutier, Samuel Micula a reușit să protejeze drepturile unui mare operator de logistică, într-o dispută de amploare cu Autoritatea Rutieră Română.

Dreptul transporturilor

Insights