Dreptul mediului și al produselor chimice

Avocat specializat în dreptul mediului și legislația privind produsele chimice în Timișoara

Cabinetul de Avocatură MICULA® este un lider recunoscut în domeniul dreptului mediului, oferind o gamă completă de servicii juridice pentru a ajuta organizațiile să navigheze prin complexul peisaj al legislației și reglementărilor de mediu.

Dreptul mediului este un domeniu în continuă schimbare și evoluție, cu un impact semnificativ asupra afacerilor din toate industriile. Prin urmare, este esențial ca organizațiile să aibă acces la asistență juridică de înaltă calitate și la curent cu ultimele dezvoltări.

Ofertă noastră cuprinde o gamă largă de servicii, inclusiv obtinerea autorizației REACH, conformitatea cu reglementările RoHS, gestionarea problemelor legate de Wheely Bin și multe altele. Avem o înțelegere profundă a acestor reglementări și a impactului lor asupra afacerilor clienților noștri.

Echipa noastră este compusă din avocați specializați în dreptul mediului, cu o experiență semnificativă în lucrul cu organizații de toate dimensiunile, de la start-up-uri la corporații multinaționale. Ne mândrim cu abilitatea noastră de a oferi sfaturi practice și orientate spre soluții, care ajută organizațiile să își atingă obiectivele de afaceri în timp ce respectă reglementările de mediu.

Samuel Micula a condus cu succes procesul de obținere a autorizației REACH (Regulamentul privind înregistrarea, evaluarea, autorizarea și restricționarea substanțelor chimice) pentru o fabrică din România a unei multinaționale germane, navigând cu măiestrie prin labirintul birocratic și garantând conformitatea cu cele mai riguroase standarde europene.

Dreptul mediului

Insights