Dreptul sportului

Avocați specializați în dreptul sportului

Cabinetul de Avocatură MICULA® este recunoscut pentru expertiza sa în domeniul dreptului sportului, o arie specializată a dreptului care necesită o înțelegere profundă a legilor, regulilor și reglementărilor sportive, atât la nivel național, cât și internațional.

În contextul din ce în ce mai complex și competitiv al sportului modern, serviciile noastre juridice specializate au devenit un instrument esențial pentru atleți, echipe, federații sportive, sponsori și alte părți interesate. Ne dedicăm asigurării că drepturile și interesele clienților noștri sunt protejate și promovate în mod corespunzător, oferind asistență juridică de înaltă calitate și consiliere strategică.

Avem o experiență vastă în gestionarea unei game largi de probleme în domeniul dreptului sportului, incluzând negocierile contractuale, transferurile de jucători, drepturile de imagine, litigiile disciplinare și de arbitraj, precum și probleme legate de sponsorizări și marketing sportiv. Avem cunoștințele necesare pentru a naviga în lumea sportului, cu toate complexitățile și provocările sale unice.

Echipa noastră de avocați dedicată dreptului sportului este recunoscută pentru abilitatea sa de a oferi soluții juridice inovatoare, practice și eficiente. Suntem cunoscuți pentru abordarea noastră pragmatică, orientată spre rezultate, care ne permite să livrăm servicii de înaltă calitate în termene stricte.

Samuel Micula a asistat cu succes un sportiv român celebru într-un caz de apel anti-doping, demonstrând o înțelegere profundă a regulilor și procedurilor complexe ale Agenției Naționale Anti-Doping

Dreptul sportului

Insights