Arbitraj internațional

Avocați specializați în arbitraj internațional în Timișoara

La Cabinetul de Avocatură MICULA®, unde oferim servicii de avocatura specializate in domeniul Arbitrajului International. Echipa noastra de avocati experimentati si dedicati este aici pentru a va oferi suportul necesar in rezolvarea disputelor comerciale internationale.

Serviciile noastre de avocatura in domeniul Arbitrajului International sunt concepute pentru a va ajuta sa obtineti rezultate favorabile in cadrul procedurilor de solutionare a disputelor. Indiferent daca sunteti o companie multinationala, un investitor sau o institutie guvernamentala, suntem pregatiti sa va oferim asistenta juridica de cea mai inalta calitate.

Echipa noastra de avocati are o experienta bogata in reprezentarea clientilor in procedurile de arbitraj international, inclusiv in fata celor mai importante institutii internationale de arbitraj. Ne-am angajat sa atingem obiectivele clientilor nostri prin abordari strategice, competenta juridica solida si pregatirea atenta a fiecarui caz.

Avocatul Samuel Micula are o experiență vastă în lucrul cu antreprenori și companii de diferite dimensiuni, oferind consultanță juridică cuprinzătoare și reprezentare în instanță

 
Arbitraj internațional

Insights