Dreptul concurenței

Avocat specializat în dreptul concurenței în Timișoara

Cabinetul de Avocatură MICULA® oferă o gamă completă de servicii legate de dreptul concurenței, o ramură de drept esențială pentru orice organizație care activează într-un mediu de afaceri competitiv. Dreptul concurenței are rolul de a asigura un mediu de afaceri echitabil, protejând atât companiile, cât și consumatorii de practici incorecte sau anticoncurențiale.

Expertiza noastră cuprinde consultanță și reprezentare în domeniul acordurilor anticoncurențiale, abuzului de poziție dominantă, concentrărilor economice, ajutorului de stat, precum și în cazul procedurilor desfășurate în fața autorităților de concurență și a instanțelor de judecată.

De-a lungul anilor, am reprezentat o gamă variată de clienți, de la start-up-uri până la corporații multinaționale, în toate aspectele legate de dreptul concurenței. Avem o înțelegere profundă a complexităților juridice, economice și de afaceri care se află la baza acestui domeniu de drept, precum și a modului în care acestea se aplică în diferite sectoare de industrie.

Prin colaborarea cu Cabinetul de Avocatură MICULA®, veți beneficia de un partener juridic de încredere, care vă va ajuta să navigați cu succes prin labirintul legilor anticoncurențiale. Suntem aici pentru a vă asigura că puteți conduce afacerea într-un mod care este atât competitiv, cât și legal.

Avocatul Samuel Micula a jucat un rol cheie în negocierea unei soluții favorabile într-un caz complex de abuz de poziție dominantă. ‘Intervenția sa strategică și perspicacitatea juridică au fost decisive’

Dreptul concurenței

Insights